Digitális fogászat

– A fogászati diagnosztika új korszaka –

Digitális diagnosztika a fogászatban

A digitális fogászat hazai képviselőjeként egyértelműen a technológia fejlődése és annak hatékony használata mellett tesszük le a voksunkat.

 A digitális fogászati technológia előnyei:

  • nagyfokú pontossággal és precizitással tudjuk elkészíteni a fogpótló anyagokat
  • egyetlen alkalom elegendő, a fogpótlás azonnal elkészülhet
  • 3D technika segítségével tervezünk
  • a legkorszerűbb kerámia alapanyagokat használjuk
  • fémmentes fogpótlásokat készítünk
  • esztétikai szempontból kimagasló eredményt nyújtunk

 

A legmodernebb technológia segítségével és a sokéves szakmai tapasztalattal minden esztétikai fogászati igényt képesek vagyunk kielégíteni.

 

Gépparkunkat a digitális fogászat világvezető és fejlesztő cége a Siemens Sirona biztosítja. A lenyomatvételt helyettesítő intraorális szkenner a hozzá tartozó 3D tervezőprogrammal, valamint a digitális faragógép segítségével nincs lehetetlen.

CEREC Omnicam

Páratlan és gyors kezelési módszer és tűpontos 3D képek

A digitális optikai lenyomatvételnek köszönhetően tökéletesebb eredmény érhető el, mivel a nehezen látható helyek is jól láthatóvá válnak.

A CEREC Omnicamet a természetes fogszerkezetek és a fogíny beolvasására fejlesztették ki. Így komfortosan és gyorsabban történik a mintavétel az alsó és felső fogakról. A beolvasott adatokból egy háromdimenziós modell készül, amelyen a különböző felületek természetes színükben és árnyalatukban láthatók, így könnyen megkülönböztethetők akár az amalgám vagy a fogszínű kompozit tömések.

 

CEREC

A CEREC rendszerrel tartós, fémmentes és esztétikus fogpótlások készíthetők. A pótlások már egyetlen kezelés alatt elvégezhetők, így a páciens időt takarít meg.

A CEREC módszerrel készíthetők inlay-ek, onlay-ek, részleges koronák, a kerámia héjak éppúgy, mint a teljes kerámia koronák, és a hosszútávú ideiglenes koronák,  hidak is. Nagy előnye, hogy nélkülözhetők vele a hagyományos lenyomatok és a kezelések közötti ideiglenes pótlások. A CEREC fogpótlások minőségét a felhasznált kiváló minőségű és szigorúan ellenőrzött  anyagokat garantálják, mint a földpát kerámiák, cirkon kerámiák és jó minőségű polimerek alapanyagok.