ClearCorrect®
a láthatatlan fogszabályzás

A ClearCorrect-et úgy tervezték, hogy könnyen kezelhető, könnyen viselhető legyen és segítségével könnyedén elérheti azt a mosolyt, amire mindig is vágyott!

ClearCorrect - Láthatatlan fogszabályzás referenciák 1 ClearCorrect - Láthatatlan fogszabályzás referenciák 1
ClearCorrect - Láthatatlan fogszabályzás referenciák 2 ClearCorrect - Láthatatlan fogszabályzás referenciák 2
ClearCorrect - Láthatatlan fogszabályzás referenciák 3 ClearCorrect - Láthatatlan fogszabályzás referenciák 3

egy életre szóló mosoly

Diszkrét, kényelmes láthatatlan fogszabályzó sínek.
A ClearCorrect fogszabályzó sínek kényelmesek, könnyen eltávolíthatók, szinte láthatatlanok,
és ami a legjobb, anélkül működnek, hogy a mindennapi életét zavarnák.
Egyen jóízűen, bármit, amit csak szeretne, a fogmosáshoz sem kell speciális fogkefét használni!
Gyönyörű, egyenes fogsora lehet anélkül, hogy bárki is tudná, hogy fogszabályozó kezelés alatt áll!

Igazán FANCY fogszabi

A ClearCorrect láthatatlan fogszabik többrétegű, orvosi minőségű műanyagból készülnek, amelyet évekig tartó kutatások és kísérletek során terveztek.
Az eredmény egy lenyűgözően kristálytiszta, teljesen átlátszó és rugalmas illeszkedő sín, amely hatékonyan tereli formába a fogakat.
#Szupermenő

A ClearCorrect működik.

A ClearCorrect mögött az a Straumann Group áll, amely évtizedek óta uralja az implantológiai fogászati piacot.
A Straumann® a prémium svájci minőséget, precizitást és innovációt jelenti, amely magabiztosságot jelent a fogászatban, a legnagyobb globális tudományos hálózat támogatásával. Az implantológia globális vezető vállalataként olyan élvonalbeli innovációkat szállítanak, amelyek iparági benchmarknak és forradalmi technológiai áttörésnek számítanak, komoly tudományos kutatómunkával alátámasztva. Folyamatosan arra törekszenek, hogy technológiai úttörőként járjanak elöl a fogászati ellátás következő generációi számára. A ClearCorrect fejlesztése során több mint 60 éves kutatásukat és tapasztalatukat fordították arra, hogy elkészítsék a legtökéletesebb láthatatlan fogszabályzó síneket.

A ClearCorrect egy átlátszó fogszabályozó rendszer a fogak kiegyenesítésére a hagyományos fogszabályzó alternatívájaként. Hasonlóan a más átlátszó márkákhoz (például az Invisalignhoz), a ClearCorrect egy sor átlátszó, egyedi gyártású, eltávolítható / kivehető fogszabályozó segítségével egyenesíti ki a fogakat, amelyek fokozatosan, mindig egy kicsit mozgatják a megfelelő irányba a fogakat. Segítségükkel lehetővé válik a fogak és a mosoly korrigálása, hogy új, élettel teli megjelenést kölcsönözzön.

Miben más a ClearCorrect?

Ahhoz, hogy a fogszabályzók működjenek, a síneknek tökéletesen a helyükön kell maradniuk, és a ClearCorrect sínek épp ebben a legjobbak. Más sínek idővel ellazulnak, és elvesztik a tapadást a kopási idő múlásával. Ez az oka annak, hogy gyakran adnak hozzá ún. “fogadókat” (kis fogszínű ékeket) a fogakhoz, hogy az igazítónak legyen valami kapaszkodója. Míg egyes rögzítőkre van szükség a fogak mozgatásához, mások csak az igazító rögzítésére szolgálnak.

A ClearCorrect síneket kifejezetten arra tervezték, hogy hatékonyan szabályozzák a fogakat, de kevés rögzítővel. Valójában a fogakon túlnyúló, sima, ellapított szegélyeknek köszönhető, hogy a ClearCorrect sínek 2,5-szer tartósabbak, mint a piacon lévő más, csipkézett szegélyvonalú láthatatlan sínek.

Nem csak esztétikai okból

Az egyenesebb fogak nem csak jobban mutatnak, hanem jobban is működnek. A rosszul beállított, girbe-gurbán álló fogak megzavarhatják a harapás normál működését, gyorsabban elhasználódhatnak, és hajlamosabbak a fogszuvasodásra.

Gyönyörű, egyenes fogsor

Milyen típusú problémára nyújthat megoldást a ClearCorrect láthatatlan fogszabályzó?

Ahány ember, annyiféle mosoly, akárcsak csakúgy, mint a fogsorok. A ClearCorrect® sokféle esztétikai problémát képes kijavítani. Ha az alábbiak közül bármelyik az Ön vagy szerettei fogsorára hasonlít, és felkeltette érdeklődését a ClearCorrect, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hogyan működik?

A fogsoráról készített lenyomatokat, fényképeket és röntgenfelvételeket, valamint az egyedileg készített fogszabályzók tervét elküldjük a ClearCorrect laboratóriumba, ahol elkészítik fogainak pontos 3D-s modelljét. A kezelőcsapat ezután elkészít egy teljes kezelési tervet, amely bemutatja a fokozatos átrendezést, amely áthelyezi a fogait jelenlegi helyzetükből oda, ahová fogorvosával egyeztetve szeretnék.

Amennyiben a kezelési terv, a fogak kezelés előtti és utáni számítógépes ábrázolása fedi a páciens elképzeléseit, úgy jóváhagyás után megkezdődik a folyamat: a legkorszerűbb digitális feltérképezési és fröccsöntési technológiát alkalmazva számítógépes precizitással az adott páciens fogaira szabott, egyedi fogszabályozókat készítenek.

A ClearCorrect kezelés az aligner terápia négy fázisából áll. Minden fázishoz új, három hétig hordott fogszabályozó készlet szükséges. Az egyes fázisok közötti idő lehetővé teszi az alakítást és a rugalmasságot.

A ClearCorrect fogszabályozókat mindig viselni kell, kivéve evés és ivás, illetve fogmosás és fogselyem használata közben. Az esztétikát szem előtt tartva tervezték, így a láthatatlan fogszabályozók alig észrevehetők, és nem lesznek hatással a napi rutinra.

A ClearCorrect jelenleg felnőttek és tinédzserek kezelésére szolgál. Azok a gyermekek, akiknek nincs meg minden őrlőfoguk, valamint az időskorúak, akiknek bonyolultabb fogászati ​​esetei vannak, szintén jelentkezhetnek a ClearCorrect-re, de konzultálniuk kell fogorvosukkal, hogy meghatározzák az igényeiknek leginkább megfelelő kezelési lehetőséget.

A ClearCorrect elsősorban a zsúfolt fogak, a fogak közötti távolság, a túlharapások, az alulharapások, a görbe vagy elfordult fogak fogszabályozási kezelésére használható:

TORLÓDÁS

RÉS-ZÁRÁS

MÉLYHARAPÁS

TÚLHARAPÁS

KERESZTHARAPÁS

NYITOTT HARAPÁS

KÖZÉPVONALI ELTOLÓDÁS

ÉLHARAPÁS

ClearCorrect, a láthatatlan fogszabályozó

A láthatatlan fogszabályzó készletek viselése után az eredmények rövid időn belül észrevehetőek lesznek, mivel a fogai szép lassan elkezdenek igazodni a kívánt mosolyhoz. Rendszeres ellenőrzésekre azért van szükség a fogorvosnál, hogy a változást nyomon kövessük, ha szükséges igazítsunk rajta és hogy a páciens megkaphassa a következő szettet. Ez a sorozat addig folytatódik, amíg el nem érjük a megálmodott új mosolyt.

A kezelési idő egy évtől két évig terjedhet, a páciens konkrét állapotától és az eltérés mértékétől függően.

Többféle kezelési lehetőség áll rendelkezésre a ClearCorrect Unlimited kezelési rendszertől, ahol a páciens annyi láthatatlan fogszabályozót kap, amennyi szükséges az eset befejezéséhez, a többrészes szetteket tartalmazó láthatatlan fogszabályozó készletekig igazán rugalmasan testre szabható.

A kezelés költsége opciónként változik, a költségspektrum tetején a Korlátlan csomag áll. Az Ön számára legmegfelelőbb kezelési lehetőség meghatározásához és a költségek további részletezéséhez kérjen konzultációt szakorvosunkról.

Mennyibe kerül?

A ClearCorrect Limited kezelés átlagos költsége 850 000 Ft-tól kezdődik. A ClearCorrect Full kezelés átlagos költsége körülbelül 1 300 000 Ft. Természetesen a kezelés költségei a páciens egyedi igényeihez igazodik, attól függően változik. (A költség nagyon hasonló az Invisalign költségéhez, ha azonban a teljes kezelési procedúrát vesszük, összköltségében valamivel alatta marad.)

Mikor lehet elkezdeni?

Csak egy fogszabályozó szakorvos tudja megítélni, hogy a ClearCorrect megfelelő fogszabályozási kezelési lehetőség-e az Ön számára. Minden problémára tudunk megoldást. Előfordulhat, hogy alternatív megoldást fog javasolni fogszabályzó fogorvosunk annak érdekében, hogy a legjobb megoldást kínáljuk az Ön speciális kezelési igényeinek kielégítésére.

ClearCorrect vagy a hagyományos fogszabályozás

A ClearCorrect láthatatlan fogszabályozó testre szabottan illeszkedik a fogakhoz, hogy irritációmentes kezelést biztosítson, szinte semmiféle beállítási kényelmetlenséggel nem jár. Az esetek nagy részében kiválóan alkalmazható.

Előfordulhat, hogy a ClearCorrect bizonyos eltolódási esetekre vagy összetett harapási problémákra nem alkalmas, ekkor a hagyományos fogszabályozás alkalmazható. A hagyományos fém fogszabályzót azonban a fogakhoz rögzítik, és a fogorvos rendszeresen beállítja azokat, és nem távolítják el őket a kezelés befejezéséig. Ezen kívül a hagyományos fogszabályzó nehezítheti a rutin szájhigiéniai feladatok elvégzését, és zavarhatja az étkezést és a beszédet.

ClearCorrect vagy Invisalign

Mind a ClearCorrect mind az Invisalign átlátszó, személyre szabott, eltávolítható láthatatlan fogszabályozók sorozata, amelyek szép lassan visszaállítják a fogakat a kívánt pozícióba. Mindkettő lehetséges megoldást nyújt az olyan problémák kijavítására, mint a zsúfolt vagy egymástól távol lévő fogak, a túlharapások, az alulharapások és a görbe (elfordult) fogak kezelése. A ClearCorrect fogszabályozók fokozott tisztaságot biztosítanak (azaz gyakorlatilag tényleg láthatatlanok), és minimálisan invazívak. Ezen kívül ellenállnak a kopás okozta homályosodásnak is.

Mindkét láthatatlan fogszabályozót készletben adják és rendszeres utóellenőrzés szükséges, hogy a fogszabályozó orvos ellenőrizni tudja az állapot előrehaladását. Az Invisalign esetében általában 20-30 fogszabályozó szükséges mind a felső, mind az alsó fogak esetében, és a legtöbb felnőtt egy éven belül befejezi a kezelést. A közepesen súlyos esetek ClearCorrect kezeléséhez 32 kezelési lépésre van szükség, amelyeket nyolc fázisban hajtanak végre. A kisebb esetek 12 lépéses kezelést igényelnek, három fázisban. A kezelési idő egy-két év között változhat, az adott igazítási problémától függően.

Amennyiben további részletekre is kíváncsi a ClearCorrect és az Invisalign rendszerek összehasonlításával kapcsolatban, olvassa el az erről szóló bejegyzésünket: