ClearCorrect®
a láthatatlan fogszabályzás

A ClearCorrect-et úgy tervezték, hogy könnyen kezelhető, könnyen viselhető legyen és segítségével könnyedén elérheti azt a mosolyt, amire mindig is vágyott!

ClearCorrect - Láthatatlan fogszabályzás referenciák 1 ClearCorrect - Láthatatlan fogszabályzás referenciák 1
ClearCorrect - Láthatatlan fogszabályzás referenciák 2 ClearCorrect - Láthatatlan fogszabályzás referenciák 2
ClearCorrect - Láthatatlan fogszabályzás referenciák 3 ClearCorrect - Láthatatlan fogszabályzás referenciák 3

egy életre szóló mosoly

Diszkrét, kényelmes láthatatlan fogszabályzó sínek.
A ClearCorrect fogszabályzó sínek kényelmesek, könnyen eltávolíthatók, szinte láthatatlanok,
és ami a legjobb, anélkül működnek, hogy a mindennapi életét zavarnák.
Egyen jóízűen, bármit, amit csak szeretne, a fogmosáshoz sem kell speciális fogkefét használni!
Gyönyörű, egyenes fogsora lehet anélkül, hogy bárki is tudná, hogy fogszabályozó kezelés alatt áll!

Igazán FANCY fogszabi

A ClearCorrect láthatatlan fogszabik többrétegű, orvosi minőségű műanyagból készülnek, amelyet évekig tartó kutatások és kísérletek során terveztek.
Az eredmény egy lenyűgözően kristálytiszta, teljesen átlátszó és rugalmas illeszkedő sín, amely hatékonyan tereli formába a fogakat.
#Szupermenő

A ClearCorrect működik.

A ClearCorrect mögött az a Straumann Group áll, amely évtizedek óta uralja az implantológiai fogászati piacot.
A Straumann® a prémium svájci minőséget, precizitást és innovációt jelenti, amely magabiztosságot jelent a fogászatban, a legnagyobb globális tudományos hálózat támogatásával. Az implantológia globális vezető vállalataként olyan élvonalbeli innovációkat szállítanak, amelyek iparági benchmarknak és forradalmi technológiai áttörésnek számítanak, komoly tudományos kutatómunkával alátámasztva. Folyamatosan arra törekszenek, hogy technológiai úttörőként járjanak elöl a fogászati ellátás következő generációi számára. A ClearCorrect fejlesztése során több mint 60 éves kutatásukat és tapasztalatukat fordították arra, hogy elkészítsék a legtökéletesebb láthatatlan fogszabályzó síneket.

Nem csak esztétikai okból

Az egyenesebb fogak nem csak jobban mutatnak, hanem jobban is működnek. A rosszul beállított, girbe-gurbán álló fogak megzavarhatják a harapás normál működését, gyorsabban elhasználódhatnak, és hajlamosabbak a fogszuvasodásra.

Miben más a ClearCorrect?

Ahhoz, hogy a fogszabályzók működjenek, a síneknek tökéletesen a helyükön kell maradniuk, és a ClearCorrect sínek épp ebben a legjobbak. Más sínek idővel ellazulnak, és elvesztik a tapadást a kopási idő múlásával. Ez az oka annak, hogy gyakran adnak hozzá ún. “fogadókat” (kis fogszínű ékeket) a fogakhoz, hogy az igazítónak legyen valami kapaszkodója. Míg egyes rögzítőkre van szükség a fogak mozgatásához, mások csak az igazító rögzítésére szolgálnak.

A ClearCorrect síneket kifejezetten arra tervezték, hogy hatékonyan szabályozzák a fogakat, de kevés rögzítővel. Valójában a fogakon túlnyúló, sima, ellapított szegélyeknek köszönhető, hogy a ClearCorrect sínek 2,5-szer tartósabbak, mint a piacon lévő más, csipkézett szegélyvonalú láthatatlan sínek.

Gyönyörű, egyenes fogsor

Milyen típusú problémára nyújthat megoldást a ClearCorrect láthatatlan fogszabályzó?

Ahány ember, annyiféle mosoly, akárcsak csakúgy, mint a fogsorok. A ClearCorrect® sokféle esztétikai problémát képes kijavítani. Ha az alábbiak közül bármelyik az Ön vagy szerettei fogsorára hasonlít, és felkeltette érdeklődését a ClearCorrect, vegye fel velünk a kapcsolatot!

CROWDING

SPACING

DEEP BITE

OVERJET

CROSS BITE

OPEN BITE

MIDLINE SHIFT

EDGE TO EDGE