about

ORAL SURGERY, DENTISTRY, ORTHODONTICS

– Dr. Nagy Dominik – Aesthetic Dentistry and Implantology Centre in Budapest –

Conservative, Aesthetic Dentistry and Implant Centre, specialized in dental implantations.
We provide our clients high quality dentistry – full range of dental services – using the latest dental technology and methods with highest quality materials.

BOOKING

BOOKING

Most of patients will only visit the dentist if they have a problem with their teeth.
Your smile affects your self-image, and can greatly influence the quality of your interactions with others. Many people hold back from laughing or smiling because they are uncomfortable about their appearance when they do.
You can avoid many dental problems by brushing and flossing after every meal, visiting the dentist at least twice a year for examinations and cleanings, and eating a healthy diet.
In addition, tartar provides a good surface for more plaque … Regular removal of dental plaque is the key to preventing tartar buildup.

Book an appointment. Please browse through our website and be sure to contact us if you have any questions or would like to schedule an appointment. You may also use our email address or phone number to schedule your appointment. We will only allow patients to enter our dental clinic in IV. District in Budapest who has a prearranged appointment.

Please call us for details on +36 20 932 8426.

CALL NOW
CONTACT US

IMPLANTÁTUMOK, KORONÁK, HIDAK, FOGPÓTLÁS

about
services

Szolgáltatásaink

Exkluzív fogászat, fogászati klinika Budapesten
– minőségi implantátum beültetés, porcelán korona és híd garanciával –

Fogászati beavatkozásainkat a legmodernebb technológiával, igény esetén altatásban végezzük. Pácienseink professzionális fogászati kezelésben részesülnek, munkánkat a legkiválóbb anyagok felhasználásával, maximális szakértelemmel végezzük.

Fogászati kezeléseink végső árát mindig a személyes konzultációt követően, a pácienssel egyeztetett kezelés pontos ismertetése után állapítjuk meg.

Személyes konzultáció


Fogászati rendelésünkre, személyes konzultációra telefonon kérhet időpontot.
Kérjük, hívja a +36 20 932 8426-os telefonszámot, amennyiben időpontot szeretne egyeztetni!

Szájsebészet


A legmodernebb szájsebészeti technológiával és eszközökkel, sokéves szájsebészeti szakmai tapasztalattal végezzük a műtéteket. A fájdalommentes beavatkozások, szájsebészeti műtétek altatásban is történhetnek.

Esztétikai fogászat


Tartós és pontos, az igazi fogra megszólalásig hasonlító fogpótlások, akár másfél óra alatt a legfejlettebb számítógépes, 3D-s modellezéssel! Fémmentes korona, fogpótlás, cirkónium-oxid kerámia fog, üvegkerámia korona, porcelán fogtömések, inlay/onlay fogbetétek…

Digitális diagnosztika


Fogorvosi praxisunk nélkülözhetetlen kelléke, a fogászati állapotfelmérés egyik legfontosabb része a képalkotó diagnosztika, aminek segítségével a átfogó képet kaphatunk a szájüregi képletekről.

Fogpótlás


A fogpótlás korszerű és észrevehetetlen módja a fogászati esztétikai hibák korrigálására. A hiányzó fogak pótlására a meglévő fogak helyzetétől és számától függően többféle lehetőség választható: a hídtól a koronán át az implantátumig.

Fogkő eltávolítás


A rendszeres időközönként, szakszerűen elvégzett fogkő eltávolításnak köszönhetően a fogágybetegségek kialakulása megelőzhető. Korszerű ultrahangos depurátorral gyorsan és fájdalommentesen végezzük el ezt a dentálhigiénés beavatkozást.

Implantológia, fogbeültetés


A fogpótlások a legkorszerűbb szájsebészeti eszköze az implantátum, mely tökéletesen beépül az állcsontba. Ennek köszönhetően stabil alapot biztosít bármilyen fogbeültetésnek, fogpótlásnak.

Altatásos fogászat


Az aneszteziológus szakorvos közreműködésével, altatásban végzett fogászati beavatkozások lehetővé teszik a komplikált műtétek precíz végrehajtását, és megoldást nyújtanak arra az esetre is, ha a páciens szorong a beavatkozástól.

Fogfehérítés


Biztonságos, a fogakat nem károsító, látványos eredményt produkáló és tartós fogfehérítés akár 1 óra alatt, fájdalommentesen Budapesten! Ezt az eljárást csak egészséges íny és fogak esetében ajánljuk.

services
team

Konzervatív,
Esztétikai Fogászati
és Implantációs Központ

A fogászati ​​szolgáltatások teljes körét kínáljuk ügyfeleinknek a legújabb fogászati ​​technológiák és módszerek felhasználásával, a legjobb minőségű anyagokkal.

Dr. Nagy Dominik - szájsebész, fogszakorvos, implantátum specialista
Dr. Nagy Dominik - szájsebész, fogszakorvos, implantátum specialista

Dr. Nagy Dominik

dento-alveoláris sebész, fogszakorvos, implantátum specialista

Dr. Kovács Kinga - fogszakorvos
Dr. Kovács Kinga - fogszakorvos

Dr. Kovács Kinga

fogszakorvos
.

Dr. Majzinger Lilla - fogszabályozó szakorvos
Dr. Majzinger Lilla - fogszabályozó szakorvos

Dr. Majzinger Lilla

fogszabályozó
szakorvos

Fazekas Marianna - dentálhigiénikus, fogorvosi asszisztens
Fazekas Marianna - dentálhigiénikus, fogorvosi asszisztens

Fazekas Marianna

dentálhigiénikus, asszisztens

team
Contact

Lépjen velünk kapcsolatba

Készséggel állunk rendelkezésére fogászati és szájsebészeti kezeléseinkkel kapcsolatban. Kérjen időpontot személyes konzultációra elérhetőségeinken!

Megközelítés

Tömegközlekedéssel:
– Újpest Városkapu megállótól 122-es busszal a 6. megálló (Szondi utca)
– Keleti Pályaudvartól a 230-as, 30A vagy 30-as busszal a 28. megálló (Szondi utca) vagy a 20E busz Angyalföldi kocsiszín (6. megálló) átszállással a 30-as buszra (12. megálló Szondi utca)

Autóval:
a Megyeri úton közlekedve a Lidl felé befordulni, majd jobbra a sorompón áthaladva, az épületet megkerülve elöl a főbejáratnál érdemes parkolni. Befelé automatikusan nyílik a sorompó, kifelé a balra lévő fehér kapcsoló megnyomásával lehet kijutni. A parkolás ingyenes.

Contact